Хотел с басейн на първа линия в Китен, рибен ресторант, детски кът

Хотел с басейн в Китен, бар, детски кът, ресторант и приятна атмосфера – всичко това в Хотел Съндей Китен.  За всички гости са на разположение ресторанта-градина (предлагащ прясна черноморска риба), басейн и бар, безплатно ползване на шезлонги и чадъри, а за най-малките ни гости детски кът и детски басейн!

Ресторант-градина Съндей – за любителите на рибни деликатеси ресторантът предлага сезонна черноморска риба. Тук можете да се насладите на приятна атмосфера и незабравими моменти на брега на морето.

 Търсите хотел с басейн Басейн и Бар ? – от 2019 хотел Съндей разполага с басейн намиращ се на самия бряг. Гостите на хотела могат да се възползват от безплатен чадър и шезлонг, както и да се насладят на любими коктейли. Барът работи до 24:00 часа където можете да се насладите на приятна музика с любимото питие в ръка.
от 2020 г. на басейна на хотела за доброто настроение на гостите се провежда Басейн Парти с музика на живо от 19:00 до 23:00 часа с уникалната бургаска група FOUR! Вход свободен!
повече можете да видите на 
фейсбук страницата  на басейна 

Търсите семеен хотел в Китен с детски кът за вашите деца? -За спокойствието на нашите гости, сме се погрижили и за най-малките. Детския кът е разположен така, че гостите на ресторанта и на бара, да са в пряк визуален контакт със своите малчугани. 

 

Pin It on Pinterest